Sunflower

Iedere dag een goed ontbijt met de granola van Lola Granola.

Bij Lola Granola maken we geen industriële producten. We gaan voluit voor artisanaal, puur en kwaliteit. En dat merk je ook aan onze producten. Wanneer je een zakje granola opent dan ruik je al de heerlijke ingrediënten waar we mee werken.

We gebruiken geen geraffineerde suikers, ook wel gekend als ‘snelle suikers’. Zo heb jij minder suikerpieken en een langer voldaan gevoel. Voor onze granola’s gebruiken we ahornsiroop of honing, afhankelijk van de variant. De haverkoeken zijn gezoet met pure bloemenhoning.

Bewaarmiddelen of E-nummers zal je niet terugvinden in onze granola. Daarom verpakken we de granola in zorgvuldig uitgekozen zakjes. Voor langdurig smaakgenot bewaar je de granola best in een afgesloten verpakking, op een droge en koele plaats. Net omdat we geen bewaarmiddelen gebruiken is de granola niet eeuwig houdbaar. Een zakje zal echter snel opgebruikt zijn, daarvoor is hij veel te lekker.

Granola kan je eten op elk moment van de dag. Je eet het met een zuivelproduct naar keuze (koude of warme melk, yoghurt, kwark, cottage cheese, …) met of zonder fruit.

Je kan granola ook als topping gebruiken op een slaatje of bij een kaasplank.

Met de granola en de haverkoeken gun je jezelf iedere dag dat extraatje dat ook goed is voor je lichaam.

Smakelijk!