Levertermijn en verzending

Leveringstermijn

Je bestelling wordt bevestigd na het ontvangen van je betaling op de rekening van Lola Granola. Om de versheid van onze producten te garanderen bakken wij tweemaal per week. Binnen de 5 werkdagen na ontvangst van je betaling wordt het pakket aangeboden bij Bpost.

Verzending

Per pakket betaal je 6,00 EUR verzendingskosten voor België (proefpakket 4,50 EUR) en 9,50 EUR voor Nederland, onhafhankelijk van het gewicht van het pakket en van de gekozen leveringsmethode. De bestellingen worden verzonden via Bpost.

Je kan een pakket op een door jou gekozen adres laten afleveren: bij je thuis , op kantoor of een ander adres naar keuze.

In België worden 97% van de pakketten de dag na aanbieding door Bpost bezorgd. Bij bestellingen naar Nederland kan dit enkele dagen langer duren. Je wordt tijdens dit traject steeds via e-mail op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Afhalen bij Lola Granola te Keerbergen

Ik woon in de buurt of ik wens mijn bestelling af te halen? Dit kan natuurlijk, maar wel enkel na afspraak. Kies tijdens het bestelproces voor “Afhalen bij Lola Granola”. Na het plaatsen van uw bestelling contacteren wij u om een afpsraak te maken voor ophaling te Keerbergen.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

To Top
Product werd toegevoegd